Provincie: Noord-Brabant

scherm­afbeelding 2022 12 07 om 16.33.30

Fullstack Developer

Help jij mee met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor een marketing platform?

1

Data analist

Wil jij graag werken voor een hecht familiebedrijf waar je veel vrijheid krijgt en jouw werk direct impact heeft op de organisatie?

data website

BI specialist / Projectmanager

Lijkt het jou leuk om in een brede functie te werken als BI specialist en projectmanager voor een van de grootste spelers van Nederland in de vrijetijdssector?

scherm afbeelding 2022 11 15 om 11.33.24

Data analist

Ben jij een echte dierenliefhebber en vind jij het leuk om in een snelle dynamische e-commerce omgeving te werken?

triple vision photo effect49

BI specialist

Vind jij het leuk om als BI specialist te werken aan innovatieve projecten voor grote organisaties en staat bij jou persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel? Lees dan verder!

scherm afbeelding 2022 11 15 om 14.22.12 bewerkt

Data analist

Lijkt het jou leuk om in een innovatieve FinTech organisatie te werken waar je zowel als data analist en als Projectleider aan de slag gaat?

triple vision photo effect8

Business Partner

Het tempo waarin opkomende technologieën elkaar opvolgen ligt ongekend hoog, daarnaast gaan deze gepaard met steeds meer complexiteit en onzekerheid. De bemiddeling van professionals in dit werkveld vergt hoge mate van pro activiteit van ons als organisatie en het is dan ook belangrijk om vakinhoudelijke kennis te vergaren om echt als adviseur, bemiddelaar en waardig …

Business Partner Lees meer »

3

Data analist

Lijkt het jou leuk om data analyses uit te voeren voor grote klanten op vrijwel elk bedrijfsonderdeel waar een organisatie mee te maken heeft?

2

BI engineer

Wil jij bijdragen aan het ontzorgen van zorginstellingen zodat zij zich kunnen focussen op het leveren van de beste zorg?