over
broadwick +

dé staffing partner voor data en development.

schermafbeelding 2022 10 03 om 19.14.21

over broadwick

Ons ambitieuze bedrijf Broadwick+, dé staffing partner voor data en development, is in maart 2021 opgericht en groeit snel. Vanuit de behoefte geschikte professionals te vinden voor Twentynext, Data Science en AI expert, is Broadwick+ ontstaan.

Inmiddels is ons team flink uitgebreid over Nederland, hebben we professionals naar grote tevredenheid geplaatst en blijven we met veel energie doorgroeien.

plusblauw
plusblauw

ons +
team

Ons team bestaat uit jonge, gedreven business partners. We nemen echt onze tijd voor jou, gaan integer te werk en zijn pas klaar zijn als jij tevreden bent. Heel tevreden, want we vinden het belangrijk kwaliteit te leveren. 

Door het volgen van vakinhoudelijke trainingen, gegeven door onze kennispartner, en elkaar te stimuleren blijven we ons ontwikkelen. Samen sporten verbindt ons en op vrijdag hebben we vaak een toost om de werkweek af te sluiten. Zo blijven we gelukkig en gezond én het hechte team waar we trots op zijn! Kom je een keertje kennismaken om ons team te versterken?

Sander Aarts

Partner & specialist Software Development

Thijs Gombert

Business Partner Noord-Brabant

Simon Wollersheim

Business Partner Interim

Tessa Vanderweyden 

Corporate Recruitment Manager

Mike Reijnders

Founder

Jens Pouwels

Business Partner Noord-Brabant

Sergio Hernandez

Business Partner Interim

Tom Dautzenberg

Business Partner Utrecht

Brooklyn Bliekendaal

Business Partner Utrecht

Dennis Brekelmans

Business Partner Noord-Brabant

Bas van Asten

Business Partner Zuid-Holland

Mika Walravens

Business Partner Interim

Mitchell Bartels

Business Partner Noord-Holland

Jesper Blejie

Business Partner Interim

Maikel Maasakkers

IT architect & project manager | Co-Founder

Martijn van Grieken

Data science advisor | Co-Founder

Bart van de Laak

Marketing manager

Elles Dillen

Office manager

word jij onze nieuwe collega?

Wil jij ook die afwisselende baan met groeimogelijkheden? Dat kan. Heb jij ambitie, ben je ondernemend en heb je HBO / WO niveau? Kom dan ons jonge team van gedreven business partners versterken. Uiteraard moet je affiniteit hebben met ons vakgebied maar we vinden het nog belangrijker dat je betrokken bent en passie hebt. Dat je houdt van een uitdaging, communicatief sterk bent en lef hebt. Maak jij graag de verbinding met mensen? Verbind jij je je met ons? We maken graag kennis met je.

Bel naar 088 27 62 394 of stuur een mail naar info@broadwick.nl. Of kom langs voor een kop koffie in ons toffe kantoor in de Kennedytoren in Eindhoven.

plusblauw

partners

scherm­afbeelding 2022 11 17 om 13.26.07
twentynextlogo

twentynext verbindt

Wij werken nauw samen met onze kennispartner Twentynext. Een samenwerking die verbindt waardoor wij vakinhoudelijk goed onderlegd zijn en dagelijks in contact staan met de professionals die wij bemiddelen.

Twentynext is expert op gebied van Data Science en Artificial Intelligence (AI). Zij hebben de juiste kennis, de methodes en technieken om data te interpreteren. Hiermee verschaffen ze waardevolle informatie waarmee klanten hun bedrijfsvoering nóg efficiënter en optimaler kunnen maken. 

twentynext.nl

plusblauw

Het hoofdkantoor van Broadwick+ is gevestigd in de toonaangevende Kennedytoren in Eindhoven. Vanaf de 19de verdieping hebben wij het mooiste uitzicht over Nederland. 

Wij zijn landelijk actief. Onze business partners zitten in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Broadwick+ kijkt vooruit

19e verdieping Kennedytoren te Eindhoven

triple vision photo effect59
plusblauw

data science op broadwick street in 1854

triple vision photo effect45

Snow’s benadering van de cholera-epidemie van 1854 was briljant – het was vroege data science

John Snow, een Brits wetenschapper, ontdekte dat de cholera-epidemie van 1854 werd veroorzaakt door besmet water uit de waterpomp op Broadwick Steet.

De wijk Soho in Londen werd geteisterd door cholera. In slechts 10 dagen overleden er 500 mensen. In deze tijd wist men nog niets van bacteriën en ziektekiemen af en was de plotselinge opkomst en oorzaak van de ziekte een mysterie. Snow vermoedde dat de ziekte werd verspreid door de watervoorziening.

Zónder een echte werkhypothese gaf hij op een kaart van de wijk met stippen alle sterfgevallen door cholera aan. Hij ontdekte een duidelijk cluster bij de waterpomp: de inmiddels beroemde pomp van Broad Street. Snow had niet alleen de bron van de choleraverspreiding gevonden maar ook de oorzaak van de cholera-uitbraak en het ziektemechanisme. Snow’s benadering van de cholera-epidemie was briljant. Het was vroege data science!

Een historisch verhaal dat veel impact heeft gemaakt op de wereld en hoe we met data omgaan. Hoe toepasselijk dan ook om ons zelf Broadwick te noemen. We vinden dat we veel over de toekomst van data leren door verbonden te zijn met het verleden.

plusblauw