dé staffing partner voor development professionals

expert in bemiddeling van development professionals

schermafbeelding 2022 09 28 163604
voor opdrachtgevers

wij vinden een passende match voor jouw organisatie

Broadwick+ verbindt jou met de juiste development professional voor jouw organisatie. Met onze expertise vinden we voor jou dé developer. We helpen jou met je IT-uitdaging en vinden een passende oplossing.

Start je een project of moet deze juist worden afgerond? Zoek je een ambitieuze developer om jouw team mee uit te breiden? Onze business partners zijn jouw adviseur, verdiepen zich in je en bekijken samen wat écht nodig is. Door duurzame relaties aan te gaan leren we je goed kennen en weten welke developer bij je past. Passend bij het profiel, jullie doelstellingen en bedrijfscultuur. Met veel toewijding adviseren en begeleiden we je. Of het nu gaat om een vaste functie of tijdelijke opdracht. Met ons no cure-no pay concept.

We zorgen ervoor dat je snel je capaciteit op orde hebt. Zo ben je klaar voor de toekomst! Met onze expertise adviseren we je graag over de diverse IT-vraagstukken die bij jullie spelen.

plusblauw
Voor professionals

welke carrière past bij jou?

Ben jij toe aan de volgende stap? Een nieuwe uitdaging? Je wilt groeien en ontwikkelen. Broadwick+ development verdiept zich in je en vindt wat bij je past. Of het nu om een vaste baan gaat, een tijdelijke opdracht of juist een uitdagend IT-project.

Al heel wat vlieguren gemaakt of ben jij juist die enthousiaste starter? Vertel ons wie je bent en wat je zoekt. Waar gaat je hart sneller van kloppen? Broadwick+ gaat met je in gesprek, is er voor je, luistert en adviseert.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. We verbinden jouw ambities, wensen en skillset aan de meest uitdagende tijdelijke en vaste opdrachten en begeleiden je in het hele proces. Zo ben je optimaal voorbereid.

plusblauw
plusblauw

posities binnen het
development domein

full stack developer

Full stack developers zijn allround software-ontwikkelaars met een zeer brede kennis van programmeertalen, technieken en tools. Een full stack developer is van alle markten thuis en een echte verbinder. Spreekt de taal van zowel front-end als back-end. Broadwick+ koppelt de juiste professional aan uitdagende opdrachten.

back-end developer

Back-end developers zijn verantwoordelijk voor de achterkant. Door het programmeren van diverse toepassingen, zoals webshops, websites, maar ook API-koppelingen tussen diverse systemen. Met programmeertalen zoals Java, PHP & Python.

front-end developer

Front-end developers werken aan de technische voorkant van een website of app. Broadwick+ begeleidt deze professionals die gespecialiseerd zijn in ontwerp, frameworks, coderen van HTML, CMS en Javascript. Alles voor een goede gebruikerservaring en toegankelijke en snelle (web)applicatie.

development vacatures

.NET Developer 

Eindhoven

Wil jij een lowcode platform op basis van data ontwikkelen?

Development
Salaris: 40K