Broadwick: Data Science Recruitment

Domein Experts in Data

Vóór data professionals, dóór data professionals

Broadwick is opgericht met de insteek om de arbeidspositie van data professionals te versterken en geschikte werk- of opdrachtgevers te vinden waarbij zij volledig tot hun recht komen. Wij begrijpen dat onderliggende voorkeuren uiteenlopen. Waar de één het liefst actief is als allrounder en dient als aanspreekpunt voor een organisatie die de eerste stappen zet in data science en AI, geven anderen de voorkeur aan een specialistische plug-and-play functie waarbij zij zich niet hoeven te begeven op het gebied van stakeholder management. Gedurende een intensieve kennismaking maken we graag een inventarisatie van wat voor baan of opdracht bij ú past.

Deze input stelt ons in staat om binnen het netwerk van Broadwick op zoek te gaan naar een geschikte match. Hoewel organisaties doorgaans vermelden in vacatures dat zij reeds vergevorderd zijn op het gebied van data science, wijst de praktijk uit dat dit regelmatig niet het geval is. Het gevolg: teleurgestelde data professionals. Vanuit ons insider perspectief zijn wij in staat om de kansen op de arbeidsmarkt te filteren en te kalibreren voor data professionals. Het streven van Broadwick is dan ook een perfect match from day one. Interesse? Wij kijken uit naar een kennismaking – no strings attached.

Broadwick focust zich op posities in de data value chain

Data Engineers

Data engineers zijn essentieel vóór en tijdens de inzet van analytics. Broadwick ondersteunt data professionals die data schonen, transformeren en aggregeren – met oog op de toekomstige scalability van datawarehouses en de razendsnelle ontwikkeling van nieuwe AI technieken.

Data Scientists

Data scientists gebruiken data om op een creatieve manier nieuwe oplossingen te vinden voor business- of maatschappelijk-gerelateerde vraagstukken. Broadwick ondersteunt de data scientist in de zoektocht naar rollen of opdrachten waarbij ruimte is voor advanced analytics en actionable insights.

Data Analysts

Data analysts houden zich onder andere bezig met het ophalen van data uit SQL databases, maar ook met Excel, Tableau en Qlik. Broadwick ondersteunt deze veelzijdige data professionals die de data-gedreven organisatie aansturen met essentiele data visualisaties en dashboards.

Data Leaders

Data leaders benaderen analytics vanuit de volgende vraag: ‘’What’s the result for the (triple) bottom line?’’ Broadwick ondersteunt deze data professionals die moedig de kloof tussen technologie en business overbruggen en nieuwe afdelingen of use cases inrichten en ontdekken.

Socially Responsible AI

Het netwerk van Broadwick bestaat uit talloze commerciële organisaties en non-profits die data science en AI toepassen voor maatschappelijke doeleinden: Socially Responsible AI. Bent u als data professional geïnteresseerd in het leveren van een bijdrage aan oplossingen voor grote maatschappelijke thema’s zoals zorg en duurzaamheid? Wij horen het graag!

© Copyright - Broadwick 2020