Dé staffing partner voor het data domein

Voor- & door data professionals

Broadwick is opgericht met de insteek om de arbeidspositie van u als data professional te versterken en geschikte werk- of opdrachtgevers te vinden waarbij u volledig tot uw recht komt. Wij begrijpen dat onderliggende voorkeuren uiteenlopen. Waar de één het liefst actief is als allrounder en dient als aanspreekpunt voor een organisatie die de eerste stappen zet in data analytics en AI, geven anderen de voorkeur aan een specialistische plug-and-play functie waarbij zij zich niet hoeven te begeven op het gebied van stakeholder management. Gedurende een intensieve kennismaking maken we graag een inventarisatie van wat voor baan of opdracht bij ú past.

Deze input stelt ons in staat om binnen het netwerk van Broadwick op zoek te gaan naar een geschikte match. Hoewel organisaties doorgaans vermelden in vacatures dat zij reeds vergevorderd zijn op het gebied van data analytics, wijst de praktijk uit dat dit regelmatig niet het geval is. Het gevolg: teleurgestelde data professionals. Vanuit ons insider perspectief zijn wij in staat om de kansen op de arbeidsmarkt te filteren en te kalibreren voor u als data professionals. Het streven van Broadwick is dan ook een perfect match from day one. Interesse? Wij kijken uit naar een kennismaking – no strings attached.

Broadwick focust zich op posities in de data value chain

Data engineers

Data engineers zijn essentieel vóór en tijdens de inzet van analytics. Broadwick ondersteunt data professionals die data schonen, transformeren en aggregeren – met oog op de toekomstige scalability van datawarehouses en de razendsnelle ontwikkeling van nieuwe AI technieken.

Data scientists

Data scientists gebruiken data om op een creatieve manier nieuwe oplossingen te vinden voor business- of maatschappelijk-gerelateerde vraagstukken. Broadwick ondersteunt de data scientist in de zoektocht naar rollen of opdrachten waarbij ruimte is voor advanced analytics en actionable insights.

Data analysts

Data analysts houden zich onder andere bezig met het ophalen van data uit SQL databases, maar ook met Excel, Tableau en Qlik. Broadwick ondersteunt deze veelzijdige data professionals die de data-gedreven organisatie aansturen met essentiele data visualisaties en dashboards.

BI specialisten

BI specialisten werken samen met zowel interne als externe klanten om data te converteren naar kritische informatie en kennis die wordt gebruikt om data-gedreven beslissingen te kunnen nemen en ervoor te zorgen dat informatie toegankelijk is voor de relevante stakeholders.

Socially responsible AI

Het netwerk van Broadwick bestaat uit talloze commerciële organisaties en non-profits die data analytics en AI toepassen voor maatschappelijke doeleinden: Socially Responsible AI. Bent u als data professional geïnteresseerd in het leveren van een bijdrage aan oplossingen voor grote maatschappelijke thema’s zoals zorg en duurzaamheid? Wij horen het graag!