Dé staffing partner voor het data domein

Wij zijn er voor de data-gedreven organisatie

Broadwick streeft naar een positie als trusted advisor voor de data-gedreven organisatie op het snijvlak van de data value chain en personeelsvraagstukken. Wij onderscheiden ons op basis van onze domeinkennis van dit werkveld, waardoor wij kunnen fungeren als volwaardig sparringpartner in een dynamische wereld vol met nieuwe uitdagingen. Dit betekent dat wij – indien de situatie daarom vraagt – verder gaan dan het simpelweg vervullen van uitstaande vacatures of opdrachten. Broadwick denkt mee met uw organisatie over een geschikte mix van data professionals en arbeidsvormen. Ook kunnen wij uw organisatie adviseren over employer branding om uw organisatie aantrekkelijk te profileren voor data professionals.

Broadwick biedt ondersteuning bij nieuwe uitdagingen

Verificatie van vaardigheden

De toenemende krapte op de arbeidsmarkt voor data professionals trekt veel nieuwe kandidaten aan. Daarnaast leidt het razendsnelle tempo van technologische ontwikkelingen tot de noodzaak voor nieuwe vaardigheden bij data professionals. Voor organisaties wordt het steeds lastiger om dergelijke vaardigheden van kandidaten te verifiëren. Broadwick ondersteunt organisaties door het kaf van het koren te scheiden.

Data value chain solutions

De data value chain vergt een mix van verschillende specialisaties. Sommige projecten vereisen de gelijktijdige inzet van data engineers en -scientists, waar andere projecten deze specialismen met elkaar afwisselen. Broadwick ondersteunt niet alleen in de selectie van individuele kandidaten, maar biedt ook totaaloplossingen voor recruitmentvraagstukken.

Profilering als data-gedreven organisatie

Data professionals zijn op zoek naar organisaties die net zo data-gedreven zijn als zij. Daarnaast werken kwalitatief sterke data professionals graag samen met andere topspelers op dit gebied. Broadwick denkt mee met uw organisatie om de profilering richting data professionals te verbeteren en nieuw talent aan te trekken.

Geschiktheid van arbeidsvormen

Twijfelt u over de geschiktheid van de uiteenlopende arbeidsvormen voor een inzet van data professionals die past bij uw organisatie? Naast vaste en flexibele arbeidsvormen ontstaan er ook hybride oplossingen, zoals de detavast constructie met optie tot overname. Broadwick adviseert u over de voor- en nadelen van deze arbeidsvormen met betrekking tot data analytics.

Socially responsible AI

Steeds meer data professionals zijn op zoek naar een baan of opdracht die invloed heeft op de triple bottom line, waarbij – in aanvulling op het nastreven van Profit – ook wordt gekeken naar de impact voor People en Planet. Is uw organisatie geïnteresseerd in Socially Responsible AI? Wij horen het graag!