Contact

Heeft u vragen over onze diensten en/of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

7 + 1 = ?

Waar kunt u ons vinden

Adres
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

Openbaar vervoer
De High Tech Campus is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf NS Station Eindhoven rijdt er een directe buslijn (407) naar de campus.

Routebeschrijving 
U volgt de borden Randweg N2. Vervolgens neemt u op de N2 de afrit 32a, High Tech Campus.

Parkeren
Wij zijn gevestigd in het Bèta Technology & Business Accelerator gebouw, High Tech Campus 9. De dichtstbijzijnde parkeergarage is P0, gelegen aan de overkant van ons kantoor.

Bezoek Broadwick op de HTC

De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie.

Op het terrein zijn onder andere enkele restaurants, sportfaciliteiten, winkels, een supermarkt en een kapperszaak gevestigd. De meeste centrale voorzieningen bevinden zich in The Strip, een langgerekt gebouw.

De High Tech Campus Eindhoven is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 165 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen. [wikipedia]

© Copyright - Broadwick 2020