neem contact
met ons op

waar vind je ons

Broadwick+
Kennedyplein 246
5611 ZT Eindhoven

088-2762394
info@broadwick.nl

ontwerp zonder titel (13)

laat je gegevens achter

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
plusblauw

openbaar vervoer

Ons kantoor ligt aan de achterkant van het NS-station Eindhoven. Verlaat het station aan de kant van het busstation. Loop rechtsaf de schuine straat in. Na 200 meter ziet u aan de rechterkant de hoge Kennedytoren aan het Kennedyplein (246). De ingang ligt tegenover de gele kegels en het TU/e terrein. Ons kantoor bevindt zich op de 19de verdieping.

Eigen vervoer vanuit Arnhem/’s-Hertogenbosch/Tilburg

Volg vanuit Arnhem/Nijmegen de A50, vanuit ’s-Hertogenbosch de A2 en vanuit Tilburg de A58 richting Eindhoven. Als u bij knooppunt Ekkersrijt bent volgt u de borden richting het centrum. U komt dan vanzelf op de Kennedylaan. Rij deze helemaal af en volg aan het eind het bord rechtdoor richting ‘Station en Kennedyplein’. U rijdt over een fietspad en gaat rechtsaf naar de ingang van de parkeergarage (Q-Park). Deze garage bevindt zich pal onder de hoge Kennedytoren. Ons kantoor bevindt zich op de 19de verdieping.

Eigen vervoer vanuit Weert/Venlo/Maastricht

Volg voor Eindhoven de borden N2 (dus niet de A2). Vanaf knooppunt Leenderheide volgt u de borden richting het centrum. Bij de rotonde met de fontein (Floraplein) gaat u rechtdoor. Ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf, u rijdt nu op de ring. Na het passeren van de tunnel onder het spoor gaat u linksaf richting het centrum. Dit is de Prof. Dr. Dorgelolaan. Ga na ongeveer 1,5 kilometer bij het tweede stoplicht linksaf (volg borden ‘station’). U rijdt over een fietspad en gaat rechtsaf naar de ingang van de parkeergarage (Q-Park). Deze garage bevindt zich pal onder de hoge Kennedytoren. Ons kantoor bevindt zich op de 19de