Dé staffing partner voor het data domein

Contact

Heeft u vragen over onze diensten en/of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

7 + 1 = ?

Waar kunt u ons vinden

Bezoekadres 1
Kennedytoren
Kennedyplein 246
5611 ZT Eindhoven

Openbaar vervoer
Ons kantoor ligt aan de achterkant van het NS-station Eindhoven. Verlaat het station aan de kant van het busstation. Loop rechtsaf de schuine straat in. Na 200 meter ziet u aan de rechterkant de hoge Kennedytoren aan het Kennedyplein (246). De ingang ligt tegenover de gele kegels en het TU/e terrein. Ons kantoor bevindt zich op de 19de verdieping.

Eigen vervoer vanuit Arnhem/’s-Hertogenbosch/Tilburg
Volg vanuit Arnhem/Nijmegen de A50, vanuit ’s-Hertogenbosch de A2 en vanuit Tilburg de A58 richting Eindhoven. Als u bij knooppunt Ekkersrijt bent volgt u de borden richting het centrum. U komt dan vanzelf op de Kennedylaan. Rij deze helemaal af en volg aan het eind het bord rechtdoor richting ‘Station en Kennedyplein’. U rijdt over een fietspad en gaat rechtsaf naar de ingang van de parkeergarage (Q-Park). Deze garage bevindt zich pal onder de hoge Kennedytoren. Ons kantoor bevindt zich op de 19de verdieping.

Eigen vervoer vanuit Weert/Venlo/Maastricht
Volg voor Eindhoven de borden N2 (dus niet de A2). Vanaf knooppunt Leenderheide volgt u de borden richting het centrum. Bij de rotonde met de fontein (Floraplein) gaat u rechtdoor. Ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf, u rijdt nu op de ring. Na het passeren van de tunnel onder het spoor gaat u linksaf richting het centrum. Dit is de Prof. Dr. Dorgelolaan. Ga na ongeveer 1,5 kilometer bij het tweede stoplicht linksaf (volg borden ‘station’). U rijdt over een fietspad en gaat rechtsaf naar de ingang van de parkeergarage (Q-Park). Deze garage bevindt zich pal onder de hoge Kennedytoren. Ons kantoor bevindt zich op de 19de verdieping.


Bezoekadres 2
AI Innovation Center
High Tech Campus 5
5656 AE Eindhoven

Openbaar vervoer
De High Tech Campus is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf NS Station Eindhoven rijdt er een directe buslijn (407) naar de campus.

Routebeschrijving 
U volgt de borden Randweg N2. Vervolgens neemt u op de N2 de afrit 32a, High Tech Campus.

Parkeren
Wij zijn gevestigd in het Bèta Technology & Business Accelerator gebouw, High Tech Campus 9. De dichtstbijzijnde parkeergarage is P0, gelegen aan de overkant van ons kantoor.