Case
Kings Code

Een interview met Maarten de Kroon, oprichter van Kingscode.

Over Kings Code

Ben je op zoek naar een bedrijf die digitale ideeën werkelijkheid maakt? Dan is Kings Code het bedrijf dat je zoekt! Kings Code is een toffe groep software specialisten die staan te springen om ideeën en concepten om te zetten naar gebruiksvriendelijke systemen en/of platformen. Het bedrijf bestaat uit een mix van innovativiteit en creativiteit, onderbouwd door research en security by design. 

logo kingscode neg 20x20cm 72dpi rgb

"Gedurende het proces heeft Jens zich zeer betrokken opgesteld en is niet pusherig geweest, dat is helaas wel eens anders en heb ik erg gewaardeerd!"

Welke uitdaging had je toen je met Broadwick+ in contact kwam?

Broadwick+ kende ik al een tijdje toen bij ons een vacature vrij kwam voor een back-end developer gespecialiseerd in het Laravel framework. We hebben in eerste instantie een vacature op onze eigen website geplaatst, toen we hier geen respons op kregen heb ik besloten om contact op te nemen met Broadwick+. Jens is mijn vaste contactpersoon die al bekend was met onze organisatie, samen zijn we toen het proces gestart.  

schermafbeelding 2022 10 04 om 10.15.36
scherm afbeelding 2022 11 15 om 13.12.50

Hoe heeft Broadwick+ je toen geholpen?

Ik heb met Jens prettige gesprekken gehad over onze organisatie en naar wat voor persoon we op zoek waren. Jens heeft hierbij ruim de tijd genomen en heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en wensen. We zijn immers een specialistische club en niet iedereen past zomaar bij ons team.

Uiteindelijk hebben we flink wat profielen ontvangen en een aantal hiervan hebben we uitgenodigd voor een kennismaking. Uiteindelijk zat hier de juiste specialist bij en die hebben we aangenomen.

Nieuwsgierig geworden naar ons team en onze werkwijze?

Hoe heeft Broadwick+ het verschil gemaakt?

Gedurende het proces heeft Jens zich zeer betrokken opgesteld en is niet pusherig geweest, dat is helaas wel eens anders en heb ik erg gewaardeerd. Daarnaast voelden we ons erg serieus genomen doordat Jens met ons meedacht en stuurde op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

schermafbeelding 2022 10 03 om 19.13.19
scherm afbeelding 2022 11 15 om 11.22.50

Wat vond je prettig aan de samenwerking met Broadwick+?

Eigenlijk het hele proces. De inventarisatie was prettig, we kregen de juiste profielen en de juiste hoeveelheid. Uiteindelijk werd er goed meegedacht over een passend aanbod voor de kandidaat.

Nog meer succesverhalen lezen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.