Case
TrueLime

Een interview met Wesley van Strien, Operational Lead bij TrueLime.

Over TrueLime

TrueLime bedenkt, creëert en verbetert digitale oplossingen. Dat doen ze met veel plezier voor organisaties die, net als TrueLime, iets willen betekenen voor mens en maatschappij. Daarbij gaat TrueLime geen uitdaging uit de weg! Van websites, portalen, digitale werkplekken/intranetten, kennispleinen, apps (PWA) tot het eigen ontwikkelde product Octopus. TrueLime bestaat al meer dan 25 jaar en werkt voor de mooiste organisaties, waar ze impact maken met hele toffe digitale oplossingen.

truelime web afbeelding

"We waardeerden het dat Tessa zich écht verdiept in onze organisatie!"

Welke uitdaging had je toen je met Broadwick+ in contact kwam?

Wij kwamen met Broadwick+ in contact gedurende het einde van de Corona periode. Een periode waarin veel mensen wisselde van werkgever, waar wij helaas niet aan ontkwamen. Dit had impact op zowel onze interim als vaste medewerkers. Het vinden van vaste werknemers hebben we intern op kunnen lossen, helaas waren we niet voorbereid op het vinden van interim-specialisten, waardoor we genoodzaakt waren om de samenwerking met recruiters aan te gaan. We hadden hierbij een aantal partners, maar wilden deze terugbrengen naar een minimaal aantal, zodat we met deze partners een goede samenwerking konden opzetten.

triple vision photo effect
scherm afbeelding 2022 11 15 om 13.12.50

Hoe heeft Broadwick+ je toen geholpen?

Door de focus van Broadwick+ op het gebied van IT-specialisten wist Broadwick+ snel goede mensen te leveren. Naast het bemiddelen had ik aan Tessa een waardevolle sparringpartner over de rol die IT-specialisten vervullen binnen TrueLime. Een van de eerste rollen via Broadwick+ was een programmamanager. We zochten een zeer ervaren kandidaat. Binnen twee weken had Tessa iemand gevonden uit de bankierswereld die voor zichzelf wilde beginnen en precies binnen het profiel past. Wij hadden zelf niet het netwerk om een dergelijk goede kandidaat te vinden.

In de maanden en jaren hierna hebben we via Broadwick+ verschillende plaatsingen gedaan waaronder .NET developers, een informatieanalist en een Programmamanager.

Nieuwsgierig geworden naar ons team en onze werkwijze?

Hoe heeft Broadwick+ het verschil gemaakt?

Inmiddels hebben we via Broadwick+ al een aantal collega’s mogen verwelkomen en hierbij viel telkens op dat Broadwick+ onze organisatie goed kent. Tessa kent ons team zo goed dat ze kandidaten selecteert die perfect passen bij onze cultuur en de mensen met wie hij/zij gaat samenwerken. Dit heeft ons veel tijd bespaard, omdat we per plaatsing slechts een minimaal aantal interviews hoefden af te nemen, wat ons in staat stelde meer aandacht aan onze klanten te besteden.

schermafbeelding 2022 10 03 om 19.13.19
scherm afbeelding 2022 11 15 om 11.22.50

Wat vond je prettig aan de samenwerking met Broadwick+?

We waardeerden het dat Tessa zich écht verdiept in onze organisatie. Onze communicatie begon met videocalls en telefoongesprekken, maar ze nam ook de tijd om ons op kantoor te ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking. We hebben dankzij Broadwick+ ervaren dat het loont om met een partij te werken die ons goed kent, hierdoor besparen we veel tijd en verloopt de communicatie heel prettig.

Nog meer succesverhalen lezen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.