Cases
Broadwick +

Hoe de mooiste matches ontstaan

Benieuwd hoe wij te werk gaan en zorgen dat onze opdrachtgevers snel over de juiste mensen beschikken? In onderstaande cases geven we meer inzicht in onze werkwijze, betrokkenheid en flexibiliteit. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Stipter

Stipter is dé expert in het vereenvoudigen van administratieve processen voor overheidsinstanties met slimme en flexibele IT-oplossingen, eventueel aangevuld met administratieve ondersteuning. Broadwick+ hielp Stipter met een BI specialist, lees in deze case hoe snelheid en kwaliteit het verschil maakte. 

cases afbeelding website

Nieuwsgierig geworden naar ons team en onze werkwijze?

Joulz

Heb je als bedrijf of organisatie uitdagingen rondom de energietransitie? Dan ben je bij Joulz aan het juiste adres. Zij helpen bedrijven en organisaties met al hun energie uitdagingen, en wij hielpen Joulz met hun recruitment uitdaging. Lees in deze case hoe wij een Head of Data wisten te vinden. 

case joulz
andes case

Andes

Andes had niet een, maar twee vacatures te vullen toen ze met Broadwick+ in contact kwamen. Na een uitgebreide kennismaking wist Broadwick+ beide in te vullen. In deze case lees je welke stappen we hebben doorlopen om de plaatsingen te realiseren. 

Kings Code

Kings Code is een software development bureau uit  Boxtel. Heb je een tof businessplan of een goed idee wat digitale innovativiteit behoeft, dan ben je bij Kings Code aan het juiste adres. Wij mochten helpen om het team te versterken met de juiste specialist. 

kingscode case

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.